Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics Real Formaggio
FraT Tactiek ala+3
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
65.9 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kotov passt de bal zonder na te denken. Mugri rent richting de bal. Zocca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zocca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zocca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Taube met een sublieme pass. Ventrella rent richting de bal. Ventrella geeft een hoge lob. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ilică rent richting de bal. Ilică geeft een lange en hoge pass. Matthies is nu in balbezit. Matthies geeft een hoge lob. Ventrella maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca passt de bal met de wreef. Acerbis is nu in balbezit. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 40%, Real Formaggio 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Celtics - Real Formaggio 0:0

62e minuut.
Carvalho geeft een hoge lob. Acerbis rent richting de bal. Ilică begaat een overtreding. Acerbis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerbis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sowiński probeert naar een medespeler te passen. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva geeft een lange en hoge pass. Acerbis rent richting de bal. Acerbis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sowiński is nu in balbezit. Sowiński speelt de bal door. Modesto da Silva rent richting de bal. Modesto da Silva geeft de bal voor. Acerbis springt en kopt de bal. Kringe bokst de bal weg.

90e minuut.
Mugri met een sublieme pass. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Real Formaggio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 40%, Real Formaggio 60%.
F.C. Celtics - Real Formaggio 1:0