Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio F.C. Celtics
ala+3 Tactiek FraT
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
71.4 gemiddelde waardering 65.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Mugri is nu in balbezit. Mugri speelt de bal door. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een hoge lob. Verkoppen springt en kopt de bal. Altobello bokst de bal weg.

15e minuut.
Sabelli is nu in balbezit. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - F.C. Celtics 1:0

17e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. Inworp. Cuca met een snelle inworp. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Matthies speelt de bal door. Ventrella speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - F.C. Celtics 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerbis met een snelle inworp. Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuca geeft een hoge lob. Zamperetti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mugri rent richting de bal. Mugri met een sublieme pass. Kastelic geeft de bal voor. Łukasiak controleert de bal met de borst. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verkoppen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - F.C. Celtics 1:2

39e minuut.
Modesto da Silva kopt de bal weg. Zamperetti is nu in balbezit. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kastelic met de inworp. Mugri geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotov kopt de bal weg. Mugri geeft de bal voor. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 49%, F.C. Celtics 51%.
Real Formaggio - F.C. Celtics 1:2

50e minuut.
Sowiński geeft een lange en hoge pass. Sabelli kopt de bal weg. Daar is Krepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sowiński speelt de bal door. Cuca geeft een hoge lob. Acerbis kopt de bal weg. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - F.C. Celtics 2:2

57e minuut.
Daar is Matthies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthies geeft een hoge lob. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - F.C. Celtics 2:3

78e minuut.
Cuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis geeft een hoge lob. Zamperetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Kringe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - F.C. Celtics 3:3

79e minuut.
Daar is Krepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek passt de bal zonder na te denken. Daar is Kastelic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastelic geeft een hoge lob. Verkoppen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cuca met een sublieme pass. Modesto da Silva is nu in balbezit. Sabelli rent richting de bal. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 51%, F.C. Celtics 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - F.C. Celtics 3:3