Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia uominietopi
43w2.low Tactiek largebisix
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 66.7
solid Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


10e minuut.
N`Gotty geeft een lange en hoge pass. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsnik is nu in balbezit. Quốc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh schiet op doel. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kuryluk controleert de bal met de borst. Kuryluk geeft een hoge lob. Spiegel kopt de bal weg. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okagawa is nu in balbezit. Okagawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - uominietopi 0:1

22e minuut.
Donoso probeert naar een medespeler te passen. N`Gotty is nu in balbezit. Grot begaat een overtreding. Grot krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Grot verovert de bal door een tackle van achteren. Grot geeft een lange en hoge pass. Stanuch kopt de bal weg. Okagawa rent richting de bal. Okagawa schiet op doel. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Donoso speelt de bal door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov speelt de bal door. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Franzen speelt de bal door. Frątczak probeert de bal met de borst te controleren. Stanuch rent richting de bal. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa haalt uit met een fantastische trap. Salamoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - uominietopi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 60%, uominietopi 40%.
Spezia - uominietopi 0:2

58e minuut.
Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Baraniecki met de inworp. Spiegel is nu in balbezit. Baráth verovert de bal door een tackle van achteren. Baráth geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Bruzdewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illgen is nu in balbezit. Illgen passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz geeft de bal voor. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Franzen geeft de bal voor. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Krsnik geeft de bal voor. Okagawa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Illgen met een snelle inworp. Bruzdewicz kan de bal niet met de borst controleren. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Baráth is nu in balbezit. Baráth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krsnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baráth is nu in balbezit. Baráth geeft de bal voor. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - uominietopi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 61%, uominietopi 39%.
Spezia - uominietopi 0:3