Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi Spezia
largebisix Tactiek 43w2.low
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
67.1 gemiddelde waardering 57.3
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


7e minuut.
Mitkov kopt de bal weg. Baraniecki met een sublieme pass. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel. Salamoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Spezia 1:0

10e minuut.
Illgen passt de bal zonder na te denken. Satkınç rent richting de bal. Satkınç geeft een hoge lob. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Atleti de bal onder controle te krijgen. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Baraniecki met de inworp. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salamoni bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soriente met een snelle inworp. N`Gotty rent richting de bal. N`Gotty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Illgen geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Spezia 2:0

32e minuut.
Aakula geeft een hoge lob. N`Gotty controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Palacio neemt vlug de vrije trap. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jamróz geeft een hoge lob. Atleti controleert de bal met de borst. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Spezia 3:0

37e minuut.
Inworp. Satkınç met de inworp. Illgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgen geeft een lange en hoge pass. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Salamoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 32%, Spezia 68%.
uominietopi - Spezia 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Soriente de bal. Illgen rent richting de bal. Illgen probeert naar een medespeler te passen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frątczak de bal. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aakula verovert de bal door een tackle van achteren. Aakula geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quốc Anh stond buitenspel. Krsnik neemt vlug de vrije trap. Ciołek kopt de bal weg. Salamoni bokst de bal weg.

67e minuut.
Jamróz passt de bal in één keer door. Satkınç rent richting de bal. Satkınç met een sublieme pass. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Frątczak de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Satkınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satkınç passt de bal met de wreef. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Spezia 4:0

80e minuut.
Atleti met een sublieme pass. Inworp. Baraniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baráth is nu in balbezit. Baráth geeft een lange en hoge pass. Salamoni bokst de bal weg.

81e minuut.
Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Soriente rent richting de bal. Soriente geeft een hoge lob. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh schiet op doel. Melissis bokst de bal weg. N`Gotty bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gotty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Spezia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 31%, Spezia 69%.
uominietopi - Spezia 4:1