Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi AS Cajeta
Makarena 1.4 Tactiek 4T2-L
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.2 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Bro Hansen rent richting de bal. Bro Hansen passt de bal in één keer door. Avenia is nu in balbezit. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese draait met de bal, schiet en ... Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Crnica geeft de bal voor. Genovese kopt de bal weg. Coady rent richting de bal. Bro Hansen onderschept slim de pass. Bro Hansen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genovese krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - AS Cajeta 1:0

29e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Počiatek rent richting de bal. Genovese onderschept slim de pass. Genovese haalt uit met een fantastische trap. Krepsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - AS Cajeta 2:0

40e minuut.
Laranja met een sublieme pass. Longis rent richting de bal. Longis passt de bal in één keer door. Bro Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Hansen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 40%, AS Cajeta 60%.
DonPepponi - AS Cajeta 2:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mordechaj stond buitenspel. Laranja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Avenia rent richting de bal. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese draait met de bal, schiet en ... Krepsa bokst de bal weg. Genovese rent richting de bal. Genovese geeft een hoge lob. Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Malca is nu in balbezit. Laranja verovert de bal door een tackle van achteren. Laranja geeft de bal voor. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Porru rent richting de bal. Murumaa verovert de bal door een tackle van achteren. Murumaa geeft een lange en hoge pass. Coady is nu in balbezit. Bro Hansen onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krepsa niet meer kan verder spelen. Momčilović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Włodarz neemt vlug de vrije trap. Laranja is nu in balbezit. Malca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 40%, AS Cajeta 60%.
DonPepponi - AS Cajeta 2:0