Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta DonPepponi
52A2|E Tactiek Makarena 1.4
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
72.9 gemiddelde waardering 68.9
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Zırhçıbaşı kopt de bal weg. Andruchów is nu in balbezit. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 1:0

6e minuut.
Barredo neemt vlug de vrije trap. Tresoldi rent richting de bal. Tresoldi geeft de bal voor. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Tresoldi de bal. Bazán speelt de bal door. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bazán rent richting de bal. Bazán passt de bal in één keer door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Bastiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cajeta - DonPepponi 1:1

13e minuut.
Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Bastiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 1:2

14e minuut.
Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Auriolo zal de hoekschop nemen. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Košťanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cajeta - DonPepponi 2:2

19e minuut.
Barredo geeft een lange en hoge pass. Mitkov is nu in balbezit. Mea verovert de bal door een tackle van achteren. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov schiet op doel. Bastiani bokst de bal weg.

25e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 2:3

38e minuut.
Bazán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Janketić zijn tegenspeler op de grond. Janketić krijgt een gele kaart. Mordechaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiménez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Košťanský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 48%, DonPepponi 52%.
AS Cajeta - DonPepponi 2:3

49e minuut.
Raspudić geeft de bal voor. Zırhçıbaşı kopt de bal weg. Zborowski geeft een hoge lob. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tresoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tresoldi passt de bal met de wreef. Auriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Bastiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 2:4

53e minuut.
Calandrini onderschept slim de pass. Raspudić speelt de bal door. Bazán is nu in balbezit. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mosquera kopt de bal weg. Tzanetis geeft de bal voor. Mitkov kopt de bal weg. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barredo heeft problemen om de bal te vangen. Mordechaj rent richting de bal. Barredo maakt een afschuwelijke overtreding. Barredo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ovcharov kan de bal niet met de borst controleren. Auriolo is nu in balbezit. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 3:4

68e minuut.
Galicia speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek begaat een overtreding. Martinek krijgt een gele kaart. Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Tresoldi met een snel genomen vrije trap. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mosquera passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal in één keer door. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov schiet op doel. Bastiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Galicia speelt de bal door. Tresoldi rent richting de bal. Tzanetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanetis geeft een hoge lob. Mitkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek geeft een hoge lob. Ovcharov kopt de bal weg. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Bastiani bokst de bal weg.

75e minuut.
Auriolo speelt de bal door. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Janketić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janketić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zırhçıbaşı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Zborowski passt de bal zonder na te denken. Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - DonPepponi 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 46%, DonPepponi 54%.
AS Cajeta - DonPepponi 3:5