Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletto valsesia
Rigestpanic Tactiek avantitutta2
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
72.5 gemiddelde waardering 67.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
magisch Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Pejanović geeft een lange en hoge pass. Mezzadra kopt de bal weg. Claudel kan de bal niet met de borst controleren. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. Würtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cotronei met een sublieme pass. Stopper rent richting de bal. Mezzadra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mezzadra krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica passt de bal zonder na te denken. Cotronei is nu in balbezit. Cotronei met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Würtz bokst de bal weg. Francois speelt de bal door. Pisacreta rent richting de bal. Pisacreta probeert naar een medespeler te passen. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - valsesia 0:1

28e minuut.
Migueis met een sublieme pass. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisinger rent richting de bal. Kiss verovert de bal door een tackle van achteren. Kiss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 57%, valsesia 43%.
Galletto - valsesia 0:1

46e minuut.
Zamboni komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Claudel passt de bal met de wreef. Zurovac speelt de bal door. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een hoge lob. Pisula krijgt zijn hoofd ertegen. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiss is nu in balbezit. Kiss schiet op doel. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Stopper geeft de bal voor. Kocić geeft de bal voor. Mezzadra probeert de bal met de borst te controleren. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. Würtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kiss rent richting de bal. Pejanović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejanović geeft een lange en hoge pass. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 51%, valsesia 49%.
Galletto - valsesia 0:1