Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi F.C. Celtics
largebidexx Tactiek FraT
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
incredible Verdedigen solid


9e minuut.
Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Ilică geeft een lange en hoge pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grot geeft een lange en hoge pass. van Nieuwkerk kopt de bal weg. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een hoge lob. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Matthies probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - F.C. Celtics 0:1

23e minuut.
van Nieuwkerk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Verkoppen de bal. Met opzet legt Bruzdewicz zijn tegenspeler op de grond. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kastelic speelt de bal door. Taube met een sublieme pass. Okagawa rent richting de bal. Okagawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
van Nieuwkerk geeft een lange en hoge pass. Ventrella rent richting de bal. Ventrella geeft de bal voor. Verkoppen springt en kopt de bal. Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Melissis trapt de bal weg van het doel. Krepek rent richting de bal. Grot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krepek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Okagawa geeft een hoge lob. van Nieuwkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uominietopi - F.C. Celtics 1:1

35e minuut.
Caretto heeft problemen om de bal te vangen. Baráth verovert de bal door een tackle van achteren. Baráth geeft een hoge lob. Stanuch heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - F.C. Celtics 2:1

41e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft de bal voor. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uominietopi - F.C. Celtics 2:2

42e minuut.
Illgen is nu in balbezit. Illgen geeft de bal voor. van Nieuwkerk probeert de bal met de borst te controleren. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 59%, F.C. Celtics 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uominietopi - F.C. Celtics 2:2

61e minuut.
Kuryluk neemt vlug de vrije trap. Caretto kopt de bal weg. Krepek probeert de bal aan de voet te houden. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ventrella met de inworp. Mugri rent richting de bal. Mugri geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Matthies de bal. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa schiet op doel. Taube probeert de bal aan de voet te houden. Kringe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - F.C. Celtics 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 48%, F.C. Celtics 52%.
uominietopi - F.C. Celtics 3:2