Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics uominietopi
FraT Tactiek largebisix
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 67.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft een lange en hoge pass. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis bokst de bal weg.

14e minuut.
Krsnik speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki passt de bal met de wreef. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Krsnik geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een hoge lob. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Baraniecki passt de bal met de wreef. Baráth rent richting de bal. Baráth met een sublieme pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciołek passt de bal in één keer door. Satkınç rent richting de bal. Satkınç geeft een lange en hoge pass. Stanuch springt en kopt de bal. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Illgen met een sublieme pass. Daar is Satkınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mugri. Mugri krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Baráth kopt de bal weg. Klungelig pakt Krepek de bal. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - uominietopi 0:1

33e minuut.
Vitoriano rent richting de bal. Vitoriano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraniecki met een snelle inworp. Baráth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 52%, uominietopi 48%.
F.C. Celtics - uominietopi 0:1

55e minuut.
Illgen geeft een hoge lob. Ciołek kopt de bal weg. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft de bal voor. Ciołek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - uominietopi 0:2

60e minuut.
Illgen geeft de bal voor. Hermosillo kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baraniecki met een sublieme pass. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Kringe bokst de bal weg.

70e minuut.
Daar is Palacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic passt de bal in één keer door. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 45%, uominietopi 55%.
F.C. Celtics - uominietopi 0:2