Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio Spezia
ala+3 Tactiek 43w2.low
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Sowiński is nu in balbezit. Sowiński passt de bal in één keer door. Cuca is nu in balbezit. Cuca geeft de bal voor. Sabelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Modesto da Silva met een sublieme pass. Sabelli rent richting de bal. Aakula begaat een overtreding. Sabelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuca wilt de vrije trap nemen. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Modesto da Silva probeert naar een medespeler te passen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Frątczak ... Strafschop! Frątczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sabelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamperetti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
N`Gotty rent richting de bal. N`Gotty passt de bal zonder na te denken. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Spezia 0:1

21e minuut.
Modesto da Silva met een sublieme pass. Zamperetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuca draait met de bal, schiet en ... Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - Spezia 1:1

22e minuut.
Modesto da Silva rent richting de bal. Modesto da Silva passt de bal met de wreef. Zamperetti heeft problemen om de bal te vangen. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca draait met de bal, schiet en ... Salamoni bokst de bal weg.

27e minuut.
Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sowiński passt de bal in één keer door. Daar is Zamperetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Megyebíró met een sublieme pass. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalho begaat een overtreding. Carvalho krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Quốc Anh krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Łukasiak de bal. N`Gotty is nu in balbezit. Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zamperetti is nu in balbezit. Sabelli is nu in balbezit. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal met de wreef. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Spezia 2:1

44e minuut.
Cuca probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti rent richting de bal. Aakula probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 48%, Spezia 52%.
Real Formaggio - Spezia 2:1

47e minuut.
Sowiński met een sublieme pass. Rovarotto speelt de bal door. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti schiet op doel. Salamoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Spezia 3:1

50e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov geeft een lange en hoge pass. N`Gotty rent richting de bal. N`Gotty draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh probeert de bal aan de voet te houden. Altobello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Inworp. Mitkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos geeft een hoge lob. Quốc Anh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva passt de bal in één keer door. Sabelli rent richting de bal. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rovarotto geeft de bal voor. Aakula kan de bal niet met de borst controleren. Sabelli onderschept slim de pass. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aakula met een sublieme pass. Zamperetti heeft problemen om de bal te vangen. Aakula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamperetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti passt de bal in één keer door. Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotov de bal. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap. Altobello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Spezia 3:2

83e minuut.
Rovarotto met een sublieme pass. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aakula rent richting de bal. Zamperetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Modesto da Silva probeert naar een medespeler te passen. Cuca rent richting de bal. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Spezia 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 42%, Spezia 58%.
Real Formaggio - Spezia 4:2