Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia Real Formaggio
43w2.low Tactiek ala+3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 68.2
solid Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Łukasiak neemt vlug de vrije trap. Ghisellini kopt de bal weg. Aakula heeft problemen om de bal te vangen. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Franzen verovert de bal door een tackle van achteren. Cuca onderschept slim de pass. Cuca passt de bal zonder na te denken. Sabelli rent richting de bal. Sabelli schiet op doel. Salamoni bokst de bal weg. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel geeft een hoge lob. Rovarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovarotto geeft een lange en hoge pass. Sabelli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kotov geeft een lange en hoge pass. Franzen kopt de bal weg. Cuca probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti schiet op doel. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Frątczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modesto da Silva met een snelle inworp. Cuca geeft een hoge lob. Sabelli springt en kopt de bal. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 61%, Real Formaggio 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spezia - Real Formaggio 0:0

48e minuut.
Soriente rent richting de bal. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca passt de bal in één keer door. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Łukasiak geeft een hoge lob. Modesto da Silva kopt de bal weg. Aakula heeft problemen om de bal te vangen. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Modesto da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Modesto da Silva geeft de bal voor. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Salamoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Picamiolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitkov de bal. Mitkov geeft een lange en hoge pass. N`Gotty springt en kopt de bal. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Modesto da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Modesto da Silva met een sublieme pass. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Real Formaggio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 56%, Real Formaggio 44%.
Spezia - Real Formaggio 0:1