Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta Real Formaggio
4T2-L Tactiek ala+3
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 69.3
good Schieten outstanding
good Passen formidable
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Zamperetti kopt de bal weg. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coady schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coady krijgt een gele kaart. Sabelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuca met een snel genomen vrije trap. Zamperetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca geeft de bal voor. Počiatek controleert de bal met de borst. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sabelli geeft een hoge lob. Počiatek is nu in balbezit. Zamperetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zamperetti schiet op doel. Momčilović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:1

22e minuut.
Zamperetti kopt de bal weg. Počiatek is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:2

24e minuut.
Ceo rent richting de bal. Ceo geeft een lange en hoge pass. Sabelli kopt de bal weg. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Momčilović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:3

26e minuut.
Coady geeft de bal voor. Klungelig pakt Malca de bal. Sabelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamperetti de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Machabeli controleert de bal met de borst. Modesto da Silva is nu in balbezit. Modesto da Silva geeft een lange en hoge pass. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Carvalho met de inworp. Rovarotto probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 72%, Real Formaggio 28%.
AS Cajeta - Real Formaggio 0:4

46e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli passt de bal in één keer door. Avenia rent richting de bal. Zamperetti onderschept slim de pass. Zamperetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kotov speelt de bal door. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:5

54e minuut.
Sowiński geeft een lange en hoge pass. Coady kan de bal niet met de borst controleren. Počiatek is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Coady bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto da Silva geeft een hoge lob. Sabelli rent richting de bal. Sabelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Modesto da Silva kopt de bal weg. Rovarotto rent richting de bal. Rovarotto geeft de bal voor. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Počiatek speelt de bal door. Kotov rent richting de bal. Kotov geeft de bal voor. Klungelig pakt Avenia de bal. Zamperetti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:6

69e minuut.
Coady geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modesto da Silva met een snelle inworp. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Momčilović bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Modesto da Silva zal de hoekschop nemen. Sabelli krijgt zijn hoofd ertegen. Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:7

75e minuut.
Počiatek geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Porru stond buitenspel. Carvalho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cuca is nu in balbezit. Cuca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Porru probeert naar een medespeler te passen. Modesto da Silva is nu in balbezit. Modesto da Silva passt de bal in één keer door. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:8

80e minuut.
Avenia onderschept slim de pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca met een sublieme pass. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Malca rent richting de bal. Rovarotto onderschept slim de pass. Rovarotto passt de bal in één keer door. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rovarotto met de inworp. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva geeft een hoge lob. Sabelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Real Formaggio 0:9

86e minuut.
Buitenspel voor Porru. Goede buitenspelval van de verdediging. Carvalho neemt vlug de vrije trap. Sabelli kopt de bal weg. Daar is Rovarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovarotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kotov rent richting de bal. Kotov geeft een hoge lob. Modesto da Silva geeft de bal voor. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 77%, Real Formaggio 23%.
AS Cajeta - Real Formaggio 0:9