Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio AS Cajeta
ala+3 Tactiek 5V2|AL
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 71.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Sowiński geeft een hoge lob. Cuca kan de bal niet met de borst controleren. Cuca passt de bal in één keer door. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Avenia met een snelle inworp. Auriolo rent richting de bal. Auriolo geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - AS Cajeta 0:1

19e minuut.
Cuca passt de bal met de wreef. Rovarotto met een sublieme pass. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Bastiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - AS Cajeta 1:1

22e minuut.
Cuca passt de bal met de wreef. Zamperetti is nu in balbezit. Bazán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazán krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Avenia passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 59%, AS Cajeta 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - AS Cajeta 1:1

49e minuut.
Sowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sowiński probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti schiet op doel. Bastiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rovarotto passt de bal in één keer door. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva probeert naar een medespeler te passen. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti schiet op doel. Bastiani bokst de bal weg.

62e minuut.
Rovarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovarotto rent richting de bal. Rovarotto geeft een hoge lob. Sabelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Sabelli de bal onder controle te krijgen. Rovarotto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avenia. Rovarotto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rovarotto kan niet meer verder spelen. Acerbis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sabelli onderschept slim de pass. Zamperetti rent richting de bal. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Bastiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea onderschept slim de pass. Mea geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Carvalho is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Ceo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kotov met een sublieme pass. Avenia geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - AS Cajeta 1:2

90e minuut.
Ceo heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceo. Ceo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 47%, AS Cajeta 53%.
Real Formaggio - AS Cajeta 1:2