Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valsesia uominietopi
avantitutta2 Tactiek largebidexx
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
67.5 gemiddelde waardering 68.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Pejanović kopt de bal weg. Illgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zamboni zijn tegenspeler op de grond. Zamboni krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejanović is nu in balbezit. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - uominietopi 0:1

22e minuut.
Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Pisacreta rent richting de bal. Pisacreta passt de bal in één keer door. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel. Melissis bokst de bal weg.

40e minuut.
Baraniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illgen geeft een lange en hoge pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - uominietopi 0:2

45e minuut.
Zamboni geeft een hoge lob. Leone is nu in balbezit. Kuryluk maakt een afschuwelijke overtreding. Kuryluk krijgt een gele kaart. Leone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamboni komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valsesia 51%, uominietopi 49%.
valsesia - uominietopi 0:2

48e minuut.
Leone is nu in balbezit. Cotronei rent richting de bal. Bruzdewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch speelt de bal door. Illgen rent richting de bal. Illgen haalt uit met een fantastische trap. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pisacreta rent richting de bal. Pisacreta geeft een lange en hoge pass. Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bilica rent richting de bal. Bilica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - uominietopi 1:2

64e minuut.
Zamboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal met de wreef. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica draait met de bal, schiet en ... Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciołek probeert naar een medespeler te passen. Illgen rent richting de bal. Illgen geeft een hoge lob. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Baráth probeert naar een medespeler te passen. Maisinger onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Satkınç neemt de hoekschop. Ciołek springt en kopt de bal. Ochocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Illgen de bal. Illgen geeft de bal voor. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Ochocki bokst de bal weg. Pejanović is nu in balbezit. Pejanović geeft de bal voor. Satkınç kopt de bal weg. Baráth is nu in balbezit. Baráth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamboni controleert de bal met de borst. Satkınç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamboni. Zamboni krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Satkınç geeft een lange en hoge pass. Maisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciołek. Ciołek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Kocić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Cảnh speelt de bal door. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melissis trapt de bal weg van het doel. Ngọc Cảnh kopt de bal weg. Bilica heeft problemen om de bal te vangen. Bilica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valsesia 51%, uominietopi 49%.
valsesia - uominietopi 1:2