Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics Galletto
FraT Tactiek Rigestpanic
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 6
66.5 gemiddelde waardering 74.2
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
solide Verdedigen briljant


4e minuut.
Ventrella verovert de bal door een tackle van achteren. Ventrella passt de bal met de wreef. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Würtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Galletto 1:0

8e minuut.
Krepek passt de bal met de wreef. Zurovac verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Würtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Galletto 2:0

13e minuut.
Caretto geeft een lange en hoge pass. Ventrella is nu in balbezit. Lang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Ventrella speelt de bal door. Francois onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ventrella neemt de hoekschop. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Würtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Kastelic de bal. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Ventrella rent richting de bal. Ventrella geeft een hoge lob. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Galletto 3:0

25e minuut.
Ventrella passt de bal zonder na te denken. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies geeft een hoge lob. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Galletto 4:0

26e minuut.
Di Tuccio passt de bal in één keer door. Migueis is nu in balbezit. Mugri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mugri krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Claudel passt de bal zonder na te denken. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Vranas is nu in balbezit. Vranas draait met de bal, schiet en ... Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Migueis rent richting de bal. Migueis probeert naar een medespeler te passen. Kiss rent richting de bal. Kiss geeft een hoge lob. Pisula krijgt zijn hoofd ertegen. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 45%, Galletto 55%.
F.C. Celtics - Galletto 4:0

46e minuut.
Nemere komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Di Tuccio geeft een hoge lob. Migueis is nu in balbezit. Migueis probeert naar een medespeler te passen. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Taube rent richting de bal. Nemere onderschept slim de pass. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ventrella is nu in balbezit. Ventrella passt de bal in één keer door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Würtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Galletto 5:0

89e minuut.
Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois geeft een hoge lob. Kiss is nu in balbezit. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 44%, Galletto 56%.
F.C. Celtics - Galletto 5:0