Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia DonPepponi
43w2.low Tactiek Makarena 1.4
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 67.9
good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Soriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulej met een sublieme pass. Zborowski controleert de bal met de borst. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Wągiel de bal. Wągiel geeft de bal voor. Aakula heeft problemen om de bal te vangen. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:1

10e minuut.
Tzanetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wągiel de bal. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Ovcharov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Mitkov de bal. Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ovcharov krijgt zijn hoofd ertegen. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:2

13e minuut.
Ovcharov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wągiel de bal. Wągiel geeft de bal voor. Mitkov springt en kopt de bal. Paal!

22e minuut.
Tzanetis onderschept slim de pass. Tzanetis probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:3

29e minuut.
Mosquera met een sublieme pass. Daar is Ovcharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Aakula rent richting de bal. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:4

43e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Salamoni begaat een overtreding. Wągiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wągiel wilt de vrije trap nemen. Spiegel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis passt de bal met de wreef. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Ovcharov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 75%, DonPepponi 25%.
Spezia - DonPepponi 0:4

47e minuut.
Šumaher kan de bal niet met de borst controleren. Martinek rent richting de bal. Šumaher begaat een overtreding. Šumaher krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Janketić verovert de bal door een tackle van achteren. Janketić geeft de bal voor. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:5

57e minuut.
Wągiel kopt de bal weg. Tzanetis speelt de bal door. Wągiel met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maze rent richting de bal. Janketić onderschept slim de pass. Janketić geeft de bal voor. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mitkov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maze stond buitenspel. Andruchów neemt vlug de vrije trap. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. Szulej bokst de bal weg.

66e minuut.
Salamoni is nu in balbezit. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel speelt de bal door. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov schiet op doel. Szulej bokst de bal weg.

73e minuut.
Andruchów raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maghiaru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Wągiel met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:6

76e minuut.
Mitkov kopt de bal weg. Spiegel probeert de bal aan de voet te houden. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov passt de bal met de wreef. Tzanetis geeft de bal voor. Szulej bokst de bal weg. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:7

87e minuut.
Inworp. Wągiel met een snelle inworp. Tzanetis geeft de bal voor. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - DonPepponi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 66%, DonPepponi 34%.
Spezia - DonPepponi 0:8