Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi AS Cajeta
largebidexx Tactiek 4T2-L
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 46.3
formidable Schieten good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Włodarz speelt de bal door. Raneri heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyjak. Dyjak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Ciołek kopt de bal weg. Baráth rent richting de bal. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Illgen geeft de bal voor. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Baraniecki passt de bal in één keer door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft de bal voor. Daar is Počiatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bruzdewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Satkınç komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Machabeli rent richting de bal. Palacio onderschept slim de pass. Illgen rent richting de bal. Illgen geeft een hoge lob. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuryluk geeft een lange en hoge pass. Illgen kopt de bal weg. Počiatek is nu in balbezit. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Raneri controleert de bal met de borst. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft een hoge lob. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Stanuch kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - AS Cajeta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 33%, AS Cajeta 67%.
uominietopi - AS Cajeta 1:0

49e minuut.
Coady geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illgen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Počiatek heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - AS Cajeta 2:0

56e minuut.
Dyjak probeert naar een medespeler te passen. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth speelt de bal door. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ciołek onderschept slim de pass. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Momčilović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krsnik is nu in balbezit. Krsnik geeft een lange en hoge pass. Stanuch probeert de bal met de borst te controleren. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - AS Cajeta 3:0

68e minuut.
Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Avenia verovert de bal door een tackle van achteren. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een lange en hoge pass. Stanuch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Počiatek de bal. Włodarz is nu in balbezit. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - AS Cajeta 4:0

83e minuut.
Illgen speelt de bal door. Baráth rent richting de bal. Baráth geeft een hoge lob. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen. Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Włodarz geeft een hoge lob. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek passt de bal met de wreef. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Satkınç met een sublieme pass. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - AS Cajeta 5:0

89e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. Satkınç probeert naar een medespeler te passen. Baráth rent richting de bal. Baráth geeft de bal voor. Stanuch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 25%, AS Cajeta 75%.
uominietopi - AS Cajeta 5:0