Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta uominietopi
52A2|E Tactiek largebisix
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
73.4 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Krsnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordechaj krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mea passt de bal in één keer door. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 1:0

17e minuut.
Kuryluk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Calandrini de bal onder controle te krijgen. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek springt en kopt de bal. Bastiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk geeft de bal voor. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 2:0

26e minuut.
Mordechaj kopt de bal weg. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Kuryluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zırhçıbaşı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mordechaj wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jiménez met de inworp. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Zırhçıbaşı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Illgen passt de bal in één keer door. Baráth is nu in balbezit. Baráth passt de bal in één keer door. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Bastiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ciołek kan de bal niet met de borst controleren. Galicia geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 39%, uominietopi 61%.
AS Cajeta - uominietopi 2:0

47e minuut.
Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baráth speelt de bal door. Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Jamróz begaat een overtreding. Zırhçıbaşı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tresoldi met een snel genomen vrije trap. Mordechaj krijgt zijn hoofd ertegen. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Kuryluk de bal. Mordechaj is nu in balbezit. Palacio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mordechaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zırhçıbaşı neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 3:0

55e minuut.
Tresoldi met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tresoldi rent richting de bal. Tresoldi passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 4:0

70e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Auriolo geeft de bal voor. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Auriolo is nu in balbezit. Auriolo passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 5:0

74e minuut.
Tresoldi probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 6:0

76e minuut.
Giacomazzi probeert naar een medespeler te passen. Krsnik is nu in balbezit. Calandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrini geeft de bal voor. Mordechaj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Baráth onderschept slim de pass. Baráth met een sublieme pass. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Tresoldi geeft een hoge lob. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj schiet op doel. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - uominietopi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 36%, uominietopi 64%.
AS Cajeta - uominietopi 7:0