Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio valsesia
ala+3 Tactiek avantitutta2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
70 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Leone rent richting de bal. Cotronei is nu in balbezit. Cotronei met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leone neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - valsesia 0:1

10e minuut.
Maisinger kopt de bal weg. Rovarotto probeert naar een medespeler te passen. Modesto da Silva is nu in balbezit. Modesto da Silva geeft een hoge lob. Sabelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sabelli is nu in balbezit. Pejanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pejanović met een sublieme pass. Zamperetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ochocki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pisacreta passt de bal zonder na te denken. Bilica rent richting de bal. Bilica geeft de bal voor. Mezzadra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - valsesia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 58%, valsesia 42%.
Real Formaggio - valsesia 0:2

52e minuut.
Mezzadra onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pisacreta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mezzadra maakt een snoekduik en kopt de bal. Altobello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - valsesia 0:3

54e minuut.
Cotronei kopt de bal weg. Sowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra maakt een afschuwelijke overtreding. Mezzadra krijgt een gele kaart. Sowiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sowiński kan niet meer verder spelen. Acerbis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rovarotto geeft een lange en hoge pass. Cuca speelt de bal door. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Ochocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - valsesia 1:3

69e minuut.
Pisacreta passt de bal zonder na te denken. Mezzadra is nu in balbezit. Carvalho speelt de bal door. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. Altobello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 51%, valsesia 49%.
Real Formaggio - valsesia 1:3