Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi F.C. Celtics
Makarena 1.4 Tactiek FraT
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.5 gemiddelde waardering 67.4
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Ventrella heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru is nu in balbezit. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Verkoppen is nu in balbezit. Barredo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verkoppen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ventrella neemt de penalty, wat een uithaal! Košťanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - F.C. Celtics 0:1

25e minuut.
Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen speelt de bal door. Ventrella heeft problemen om de bal te vangen. Ventrella geeft een hoge lob. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ovcharov rent richting de bal. van Nieuwkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov verovert de bal door een tackle van achteren. Ovcharov draait met de bal, schiet en ... Kringe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DonPepponi - F.C. Celtics 1:1

44e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Mosquera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taube de bal. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Janketić verovert de bal door een tackle van achteren. Janketić geeft een hoge lob. Taube rent richting de bal. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 54%, F.C. Celtics 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DonPepponi - F.C. Celtics 1:1

48e minuut.
Wągiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zborowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kastelic de bal. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Mugri de bal. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Mitkov krijgt zijn hoofd ertegen. Kringe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - F.C. Celtics 2:1

63e minuut.
Wągiel kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal met de wreef. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov schiet op doel. Kringe bokst de bal weg.

72e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal met de wreef. Mosquera speelt de bal door. Wągiel rent richting de bal. Wągiel geeft de bal voor. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovcharov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wągiel neemt de hoekschop. Ovcharov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - F.C. Celtics 3:1

77e minuut.
Mitkov kopt de bal weg. Taube probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov schiet op doel. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquera geeft een hoge lob. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Kringe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 50%, F.C. Celtics 50%.
DonPepponi - F.C. Celtics 3:1