Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics DonPepponi
fra Tactiek Makarena 1.4
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
66.1 gemiddelde waardering 70.1
very good Schieten outstanding
formidable Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. Klungelig pakt Kastelic de bal. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Košťanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - DonPepponi 1:0

6e minuut.
Hermosillo verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosillo speelt de bal door. van Nieuwkerk rent richting de bal. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Mosquera speelt de bal door. Wągiel rent richting de bal. Wągiel passt de bal in één keer door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft een hoge lob. Mitkov kopt de bal weg. Daar is Wągiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel geeft de bal voor. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Celtics - DonPepponi 1:1

32e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Ventrella probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - DonPepponi 1:2

37e minuut.
Ventrella neemt vlug de vrije trap. Barredo rent richting de bal. Barredo passt de bal met de wreef. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 42%, DonPepponi 58%.
F.C. Celtics - DonPepponi 1:2

50e minuut.
Ilică rent richting de bal. Ilică geeft een hoge lob. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ovcharov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zborowski neemt de hoekschop. Ovcharov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - DonPepponi 1:3

55e minuut.
Matthies rent richting de bal. Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft de bal voor. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Verkoppen kopt de bal weg. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov schiet op doel. Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - DonPepponi 1:4

75e minuut.
Ventrella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barredo de bal. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Košťanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - DonPepponi 2:4

79e minuut.
Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Wągiel rent richting de bal. Wągiel met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hermosillo met de inworp. Ventrella rent richting de bal. Met opzet legt Martinek zijn tegenspeler op de grond. Martinek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 54%, DonPepponi 46%.
F.C. Celtics - DonPepponi 2:4