Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletto Spezia
RISCOSSA... Tactiek 43w2.low
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 1
71.3 gemiddelde waardering 58.7
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu geeft een hoge lob. Franzen heeft problemen om de bal te vangen. Nemere is nu in balbezit. Nemere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zurovac onderschept slim de pass. Zurovac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nemere de bal. Nemere draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frątczak de bal onder controle te krijgen. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vranas is nu in balbezit. Vranas haalt uit met een fantastische trap. Salamoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Spezia 1:0

12e minuut.
Picamiolos speelt de bal door. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iancu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamiolos verovert de bal door een tackle van achteren. Picamiolos geeft een hoge lob. Quốc Anh maakt een snoekduik en kopt de bal. Würtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galletto - Spezia 1:1

21e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Claudel probeert naar een medespeler te passen. Lang probeert naar een medespeler te passen. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is N`Gotty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iancu rent richting de bal. Iancu passt de bal in één keer door. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Claudel passt de bal zonder na te denken. Soriente probeert de bal aan de voet te houden. Zurovac rent richting de bal. Zurovac geeft een hoge lob. Vranas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quốc Anh kopt de bal weg. Claudel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Gotty. N`Gotty krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Salamoni geeft een hoge lob. Kiss kopt de bal weg. Daar is Aakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Petru passt de bal zonder na te denken. Zurovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurovac passt de bal in één keer door. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vranas is nu in balbezit. Vranas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Spezia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 34%, Spezia 66%.
Galletto - Spezia 2:1

47e minuut.
Picamiolos passt de bal zonder na te denken. Petru rent richting de bal. Petru geeft een lange en hoge pass. Nemere rent richting de bal. Nemere draait met de bal, schiet en ... Salamoni bokst de bal weg.

50e minuut.
Lang met een sublieme pass. Kiss is nu in balbezit. Spiegel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spiegel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kiss wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Aakula geeft een hoge lob. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gotty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Gotty krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Lang geeft een hoge lob. Radi heeft problemen om de bal te vangen. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Spezia 3:1

67e minuut.
Aakula rent richting de bal. Aakula passt de bal in één keer door. Lang met een sublieme pass. Zurovac geeft een hoge lob. Aakula verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Stopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopper geeft de bal voor. Vranas kopt de bal weg. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Quốc Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois passt de bal met de wreef. Daar is Vranas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vranas rent richting de bal. Vranas geeft de bal voor. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal. Salamoni bokst de bal weg. Klungelig pakt Iancu de bal. Quốc Anh is nu in balbezit. Met opzet legt Iancu zijn tegenspeler op de grond. Iancu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Quốc Anh is nu in balbezit. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois geeft een hoge lob. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 27%, Spezia 73%.
Galletto - Spezia 3:1