Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia Galletto
43w2.low Tactiek 3 punte
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 65.4
goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Atleti probeert naar een medespeler te passen. Stopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopper geeft een hoge lob. Soriente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vranas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kiss kopt de bal weg. Daar is Frątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lajeunesse komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Iancu passt de bal zonder na te denken. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois rent richting de bal. Francois geeft de bal voor. Pisula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Francois passt de bal in één keer door. Vranas is nu in balbezit. Vranas met een sublieme pass. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Claudel geeft een hoge lob. Aakula kopt de bal weg. Francois geeft de bal voor. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 72%, Galletto 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spezia - Galletto 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Lajeunesse de bal. Iancu rent richting de bal. Lajeunesse begaat een overtreding. Lajeunesse krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Frątczak probeert naar een medespeler te passen. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajeunesse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lajeunesse krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Petru is nu in balbezit. Petru geeft de bal voor. Pisula kopt de bal weg. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas schiet op doel. Salamoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Soriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopper met een sublieme pass. Aakula is nu in balbezit. Nemere onderschept slim de pass. Nemere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Galletto 0:1

80e minuut.
Aakula probeert naar een medespeler te passen. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Petru geeft een hoge lob. Nemere springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stopper probeert naar een medespeler te passen. Vranas rent richting de bal. Vranas geeft de bal voor. Pisula is nu in balbezit. Nemere rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vranas rent richting de bal. Franzen is nu in balbezit. Vranas verovert de bal door een tackle van achteren. Vranas schiet op doel. Salamoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Galletto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 73%, Galletto 27%.
Spezia - Galletto 0:2