Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fly Emirates theentersandman
serie B Tactiek skiaccia
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
63.1 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Siele met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner begaat een overtreding. Illgner krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Marku onderschept slim de pass. Marku probeert naar een medespeler te passen. Ziontkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziontkowski geeft een hoge lob. Bürger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Picles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picles passt de bal in één keer door. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck geeft een lange en hoge pass. Bernard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 1:0

8e minuut.
Kraaijvanger passt de bal in één keer door. Foriš verovert de bal door een tackle van achteren. Bürger is nu in balbezit. Bürger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fly Emirates - theentersandman 1:1

12e minuut.
Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck geeft de bal voor. Bernard is nu in balbezit. Bernard draait met de bal, schiet en ... Šventek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 2:1

25e minuut.
Marku probeert naar een medespeler te passen. Ziontkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picles. Picles krijgt een gele kaart. Ziontkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bürger met een snel genomen vrije trap. Zacharis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Snoeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illgner speelt de bal door. Snoeck rent richting de bal. Snoeck geeft de bal voor. Šventek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 3:1

34e minuut.
Marku verovert de bal door een tackle van achteren. Marku geeft een lange en hoge pass. Bürger is nu in balbezit. Bürger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 3:2

37e minuut.
Estramil met een sublieme pass. Bürger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bürger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürger draait met de bal, schiet en ... Gawkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fly Emirates - theentersandman 3:3

40e minuut.
Siele geeft een hoge lob. Inworp. Snoeck met een snelle inworp. Dec geeft een hoge lob. Schäffler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fly Emirates 43%, theentersandman 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fly Emirates - theentersandman 3:3

49e minuut.
Snoeck met een sublieme pass. Illgner geeft een hoge lob. Estramil kopt de bal weg. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard draait met de bal, schiet en ... Šventek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Illgner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illgner passt de bal met de wreef. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck geeft een hoge lob. Bernard krijgt zijn hoofd ertegen. Šventek bokst de bal weg.

57e minuut.
Kulthong geeft de bal voor. Bernard kopt de bal weg. Siele met een sublieme pass. Schäffler is nu in balbezit. Schäffler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Marku is nu in balbezit. Marku passt de bal met de wreef. Bürger is nu in balbezit. Bürger haalt uit met een fantastische trap. Gawkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 3:4

86e minuut.
Kraaijvanger geeft een hoge lob. Bandieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürger verovert de bal door een tackle van achteren. Bürger draait met de bal, schiet en ... Gawkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zacharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - theentersandman 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fly Emirates 39%, theentersandman 61%.
Fly Emirates - theentersandman 3:5