Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sguizzera News Time
5-3-2 Tactiek Il Mattino
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 73.7
adequate Schieten incredible
good Passen incredible
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Mátyus passt de bal in één keer door. Danielczy is nu in balbezit. Ciemny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemny krijgt een gele kaart. Danielczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tovar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sima passt de bal in één keer door. Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László met een sublieme pass. Ternero is nu in balbezit. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bottigli speelt de bal door. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chiabai passt de bal met de wreef. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minotta krijgt een gele kaart. Vågen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ternero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Minotta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salacz kopt de bal weg. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Bottigli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ternero probeert naar een medespeler te passen. László is nu in balbezit. László geeft een hoge lob. Ternero krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bottigli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Garlate onderschept slim de pass. Inworp. Sima met een snelle inworp. László geeft een lange en hoge pass. Vågen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Garlate verovert de bal door een tackle van achteren. Mátyus is nu in balbezit. Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima speelt de bal door. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salacz met een snelle inworp. Sima geeft de bal voor. Vågen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - News Time 0:1

38e minuut.
Ciemny passt de bal met de wreef. László probeert naar een medespeler te passen. Ternero is nu in balbezit. Vågen is nu in balbezit. Vågen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Magnelli probeert naar een medespeler te passen. Salacz speelt de bal door. Ternero heeft problemen om de bal te vangen. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salacz neemt de hoekschop. Vågen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - News Time 0:2

42e minuut.
Ciemny rent richting de bal. Ciemny geeft de bal voor. Vågen kopt de bal weg. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 71%, News Time 29%.
Sguizzera - News Time 0:2

55e minuut.
László is nu in balbezit. László probeert naar een medespeler te passen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - News Time 0:3

57e minuut.
Salacz is nu in balbezit. Salacz passt de bal zonder na te denken. Raican onderschept slim de pass. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar speelt de bal door. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Wakulczyk geeft de bal voor. Mościcki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Garlate is nu in balbezit. Garlate passt de bal in één keer door. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sima speelt de bal door. Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz probeert naar een medespeler te passen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Mátyus de bal. Bottigli rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima geeft een hoge lob. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Garlate verovert de bal door een tackle van achteren. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garlate. Sima raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sima neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 71%, News Time 29%.
Sguizzera - News Time 0:3