Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SquadroneAvvoltoi Total Confusion UTD
532 Sp Tactiek Eclipse 3ATT
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 51.7
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Lagrini geeft een hoge lob. Laboga rent richting de bal. Montaner rent richting de bal. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 0:1

9e minuut.
Kaalma is nu in balbezit. Kaalma geeft een lange en hoge pass. Ruzsa kopt de bal weg. Kamber is nu in balbezit. Kamber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Montaner rent richting de bal. Majsner geeft een hoge lob. Ruzsa kopt de bal weg. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi schiet op doel. Kavkazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sitniewski geeft een hoge lob. Ruzsa kopt de bal weg. Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi onderschept slim de pass. Lukácsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Truteń geeft een hoge lob. Sitniewski kan de bal niet met de borst controleren. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 1:1

25e minuut.
Lagrini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ganske met de inworp. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pfeiffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamber rent richting de bal. Kamber speelt de bal door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ganske is nu in balbezit. Ganske passt de bal in één keer door. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... Kavkazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 2:1

32e minuut.
Montaner met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruzsa. Ruzsa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 3:1

39e minuut.
Scremato rent richting de bal. Ganske verovert de bal door een tackle van achteren. Ganske passt de bal met de wreef. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Barbé geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal zonder na te denken. Mora Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora Sánchez geeft een lange en hoge pass. Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 54%, Total Confusion UTD 46%.
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 3:1

48e minuut.
Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pfeiffer de bal. Pfeiffer speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Svansson met de inworp. Ganske geeft de bal voor. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ganske passt de bal met de wreef. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ganske speelt de bal door. Pfeiffer probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 4:1

74e minuut.
Chávez passt de bal in één keer door. Daar is Lagrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora Sánchez rent richting de bal. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Kavkazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukácsi heeft problemen om de bal te vangen. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kavkazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Scremato passt de bal zonder na te denken. Kaalma speelt de bal door. Ganske geeft een hoge lob. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ganske is nu in balbezit. Ganske geeft een lange en hoge pass. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 5:1

80e minuut.
Lagrini heeft problemen om de bal te vangen. Lagrini met een sublieme pass. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kavkazov trapt de bal weg van het doel. Ganske kopt de bal weg. Barbé rent richting de bal. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa schiet op doel. Kavkazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukácsi geeft de bal voor. Kavkazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 6:1

85e minuut.
Sitniewski met de inworp. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukácsi geeft de bal voor. Kavkazov bokst de bal weg.

90e minuut.
Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svansson. Lukácsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamber met een snel genomen vrije trap. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 30%, Total Confusion UTD 70%.
SquadroneAvvoltoi - Total Confusion UTD 7:1