Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22629
Total Confusion UTD SquadroneAvvoltoi
Eclipse 3ATT Tactiek 532 Sp
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 61
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Ganske is nu in balbezit. Ganske passt de bal met de wreef. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kaalma rent richting de bal. Kaalma passt de bal met de wreef. Lagrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer passt de bal in één keer door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:1

38e minuut.
Lukácsi rent richting de bal. Tamayo kan de bal niet met de borst controleren. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi schiet op doel. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:2

44e minuut.
Pfeiffer passt de bal met de wreef. Ganske is nu in balbezit. Ganske geeft een hoge lob. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 64%, SquadroneAvvoltoi 36%.
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:2

51e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lagrini de bal. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi schiet op doel. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:3

61e minuut.
Ganske verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo rent richting de bal. Ganske verovert de bal door een tackle van achteren. Ganske geeft een hoge lob. Ruzsa springt en kopt de bal. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Pfeiffer met een snelle inworp. Kamber geeft een lange en hoge pass. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

69e minuut.
Lukácsi kopt de bal weg. Ruzsa is nu in balbezit. Ingorov rent richting de bal. Lukácsi onderschept slim de pass. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ganske rent richting de bal. Ganske passt de bal zonder na te denken. Pfeiffer probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lukácsi heeft problemen om de bal te vangen. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi onderschept slim de pass. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ganske rent richting de bal. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:4

84e minuut.
Kaalma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lukácsi de bal. Lagrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi onderschept slim de pass. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 66%, SquadroneAvvoltoi 34%.
Total Confusion UTD - SquadroneAvvoltoi 0:4