Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor TrInAcRiA
NAZIONALE523 Tactiek ctde
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 66.7
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huygelen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kristal met een snel genomen vrije trap. Maragnani springt en kopt de bal. Kuranty bokst de bal weg. Maragnani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 1:0

4e minuut.
Srpek is nu in balbezit. Srpek geeft een hoge lob. Goldenberg kopt de bal weg. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dan is nu in balbezit. Dan met een sublieme pass. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 1:1

12e minuut.
Milanese passt de bal met de wreef. Beştea rent richting de bal. Cizmă begaat een overtreding. Cizmă krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Goldenberg kopt de bal weg. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach geeft een hoge lob. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 2:1

27e minuut.
Lodi speelt de bal door. Sălăjean onderschept slim de pass. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg draait met de bal, schiet en ... Prates probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 2:2

34e minuut.
Goldenberg kopt de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 2:3

45e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Maragnani is nu in balbezit. Srpek onderschept slim de pass. Kristal verovert de bal door een tackle van achteren. Kristal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 46%, TrInAcRiA 54%.
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 2:3

57e minuut.
Milanese kopt de bal weg. Maragnani is nu in balbezit. Veter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maragnani raakt geblesseerd tijdens het duel. Huygelen neemt de penalty, wat een uithaal! Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Barmann geeft de bal voor. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi speelt de bal door. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 3:3

80e minuut.
Walliser probeert naar een medespeler te passen. Dan speelt de bal door. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 43%, TrInAcRiA 57%.
vinceremoiltricolor - TrInAcRiA 3:4