Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA vinceremoiltricolor
ctd-e Tactiek NAZIONALE523
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten excellent
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


11e minuut.
Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Beştea is nu in balbezit. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă schiet op doel. Tilincă probeert de bal aan de voet te houden. Prates bokst de bal weg.

22e minuut.
Lodi onderschept slim de pass. Lodi speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Yollu rent richting de bal. Yollu schiet op doel. Kuranty bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sahnehäubchen speelt de bal door. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd draait met de bal, schiet en ... Prates bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Kristal kopt de bal weg. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani met een sublieme pass. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Barmann met een sublieme pass. Huygelen rent richting de bal. Huygelen speelt de bal door. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă speelt de bal door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Svéd maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 50%, vinceremoiltricolor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TrInAcRiA - vinceremoiltricolor 0:0

61e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Cizmă speelt de bal door. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bogár is nu in balbezit. Bogár passt de bal met de wreef. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates bokst de bal weg.

69e minuut.
Huygelen rent richting de bal. Bogár speelt de bal door. Huygelen probeert de bal aan de voet te houden. Yollu rent richting de bal. Yollu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cizmă passt de bal in één keer door. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg probeert naar een medespeler te passen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. De bal raakt de paal. Prates bokst de bal weg.

84e minuut.
Romîndaş kopt de bal weg. Kristal probeert naar een medespeler te passen. Yollu geeft een lange en hoge pass. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 55%, vinceremoiltricolor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TrInAcRiA - vinceremoiltricolor 0:0