Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo Amanita
Test_3 Tactiek Milky
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
de Bartolo geeft een lange en hoge pass. Obitz probeert naar een medespeler te passen. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft de bal voor. Klungelig pakt Panucia de bal. Abraldes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Amanita 1:0

21e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Vukobratović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukobratović passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă passt de bal in één keer door. Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ora geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Suárez rent richting de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Fontanella geeft de bal voor. Madrigal geeft een hoge lob. Vukobratović kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Caporale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sopârlă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Alessandroni bokst de bal weg.

37e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverna rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 67%, Amanita 33%.
dinamo gillo - Amanita 1:0

53e minuut.
Alessandroni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soria de bal. Rako met een sublieme pass. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Abraldes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abraldes trapt de bal weg van het doel. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo gillo - Amanita 1:1

55e minuut.
Dubicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuomivuo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Suárez krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Czapiga is nu in balbezit. Czapiga speelt de bal door. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abraldes trapt de bal weg van het doel. Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ora geeft een lange en hoge pass. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Amanita 1:2

59e minuut.
Klungelig pakt Olivera de bal. Vukobratović is nu in balbezit. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Alessandroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Amanita 1:3

60e minuut.
Dahms komt het veld opgelopen. Iser komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera met een snelle inworp. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft een hoge lob. Tuomivuo maakt een snoekduik en kopt de bal. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Amanita 2:3

63e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Ora probeert naar een medespeler te passen. Dahms speelt de bal door. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Panucia geeft de bal voor. Ora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fontanella de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. Alessandroni bokst de bal weg.

75e minuut.
Dahms geeft een lange en hoge pass. Fontanella heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Alessandroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Amanita 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 61%, Amanita 39%.
dinamo gillo - Amanita 2:4