Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita dinamo gillo
Pantherina Tactiek Test_3
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen solid


5e minuut.
Iser probeert naar een medespeler te passen. Dahms met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dinamo gillo 1:0

8e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Taverna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vukobratović komt bij de bal en schiet. Paal!

21e minuut.
Suárez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Olivera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lantzos kopt de bal weg. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - dinamo gillo 1:1

23e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Fontanella heeft problemen om de bal te vangen. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Alessandroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dinamo gillo 2:1

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Suárez stond buitenspel. Taverna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sopârlă speelt de bal door. Fontanella onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sopârlă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukobratović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taverna heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas met een sublieme pass. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Alessandroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dinamo gillo 3:1

40e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Madrigal met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dahms neemt de hoekschop. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 52%, dinamo gillo 48%.
Amanita - dinamo gillo 3:1

50e minuut.
Vukobratović kopt de bal weg. Taverna verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiga geeft een lange en hoge pass. Lantzos rent richting de bal. Lantzos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rako rent richting de bal. Rako geeft de bal voor. Madrigal controleert de bal met de borst. Lantzos is nu in balbezit. Lantzos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soiri met een snelle inworp. Dahms geeft een lange en hoge pass. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal in één keer door. de Bartolo probeert naar een medespeler te passen. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dinamo gillo 3:2

77e minuut.
Czapiga geeft een hoge lob. Madrigal probeert de bal aan de voet te houden. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - dinamo gillo 3:3

81e minuut.
Obitz geeft de bal voor. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olivera zijn tegenspeler op de grond. Olivera krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Dahms is nu in balbezit. Dahms passt de bal zonder na te denken. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez schiet op doel. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 47%, dinamo gillo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - dinamo gillo 3:3