Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA Total Confusion UTD
ctd-e Tactiek Eclipse 3ATT
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 52.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ataman probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal met de wreef. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev schiet op doel. Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Lodi probeert de bal met de borst te controleren. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lodi krijgt een gele kaart. Montaner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chávez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montaner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ataman met de inworp. Mora Sánchez is nu in balbezit. Mora Sánchez passt de bal met de wreef. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Scremato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sillamo is nu in balbezit. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Svéd is nu in balbezit. Svéd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Srpek speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Lagrini rent richting de bal. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

28e minuut.
Dan geeft de bal voor. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman passt de bal in één keer door. Srpek is nu in balbezit. Srpek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rantidev kopt de bal weg. Sillamo met een sublieme pass. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Svéd is nu in balbezit. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 1:0

32e minuut.
Sillamo rent richting de bal. Sillamo passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sillamo passt de bal zonder na te denken. Srpek rent richting de bal. Srpek probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 2:0

44e minuut.
Veter rent richting de bal. Veter geeft een lange en hoge pass. Svéd rent richting de bal. Svéd haalt uit met een fantastische trap. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 47%, Total Confusion UTD 53%.
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 3:0

48e minuut.
Susloparov rent richting de bal. Susloparov passt de bal zonder na te denken. Veter heeft problemen om de bal te vangen. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Sillamo de bal. Sillamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbé de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Srpek is nu in balbezit. Srpek passt de bal met de wreef. Lagrini is nu in balbezit. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Srpek rent richting de bal. Srpek geeft een lange en hoge pass. Daar is Lagrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 4:0

85e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Lagrini met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Passarini met een sublieme pass. Susloparov kopt de bal weg. Daar is Barbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 41%, Total Confusion UTD 59%.
TrInAcRiA - Total Confusion UTD 5:0