Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32069
Total Confusion UTD TrInAcRiA
Eclipse 3ATT Tactiek ctd-e
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 69
solid Schieten formidable
adequate Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Quang Linh geeft de bal voor. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Quang Linh passt de bal zonder na te denken. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg.

12e minuut.
Scremato kopt de bal weg. Albu probeert de bal aan de voet te houden. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Kuranty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:0

16e minuut.
Bluzmanas rent richting de bal. Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Cizmă geeft de bal voor. Svéd is nu in balbezit. Svéd schiet op doel. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:1

17e minuut.
Bluzmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:2

21e minuut.
Quang Linh probeert de bal aan de voet te houden. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chávez de bal. Chávez schiet op doel. Kuranty bokst de bal weg.

32e minuut.
Scremato is nu in balbezit. Chávez is nu in balbezit. Bogár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogár krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Svéd rent richting de bal. Ingorov onderschept slim de pass. Ingorov geeft een lange en hoge pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Svéd probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Goldenberg geeft de bal voor. Svéd kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingorov de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 61%, TrInAcRiA 39%.
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:2

48e minuut.
Cizmă passt de bal zonder na te denken. Goldenberg heeft problemen om de bal te vangen. Goldenberg passt de bal met de wreef. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tamayo kopt de bal weg. Cizmă met een sublieme pass. Tilincă controleert de bal met de borst. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:3

57e minuut.
Lagrini is nu in balbezit. Svéd onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingorov. Svéd wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Veter onderschept slim de pass. Veter geeft de bal voor. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:4

61e minuut.
Ingorov geeft de bal voor. Inworp. Goldenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Svéd krijgt zijn hoofd ertegen. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă kopt de bal weg. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Quang Linh rent richting de bal. Quang Linh passt de bal zonder na te denken. Svéd is nu in balbezit. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Quang Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Linh passt de bal zonder na te denken. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chávez speelt de bal door. Albu is nu in balbezit. Met opzet legt Cizmă zijn tegenspeler op de grond. Cizmă krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Quang Linh geeft de bal voor. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg met een sublieme pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 63%, TrInAcRiA 37%.
Total Confusion UTD - TrInAcRiA 1:4