Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor SquadroneAvvoltoi
NAZIONALE523 Tactiek 532 Sp
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Pfeiffer geeft een hoge lob. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal met de wreef. Daar is Ruzsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer passt de bal met de wreef. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft een hoge lob. Ruzsa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Truteń speelt de bal door. Daar is Ganske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen verovert de bal door een tackle van achteren. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Truteń geeft de bal voor. Kamber is nu in balbezit. Kamber passt de bal zonder na te denken. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 0:1

19e minuut.
Truteń passt de bal met de wreef. Kamber heeft problemen om de bal te vangen. Kamber speelt de bal door. Ganske is nu in balbezit. Ganske geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lukácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Ganske de bal. MacCurrach verovert de bal door een tackle van achteren. MacCurrach met een sublieme pass. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Laboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Maragnani draait met de bal, schiet en ... Sancaktar bokst de bal weg. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 46%, SquadroneAvvoltoi 54%.
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 1:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met de inworp. Yollu geeft een hoge lob. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani schiet op doel. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Yollu met een snelle inworp. Truteń rent richting de bal. Huygelen onderschept slim de pass. Huygelen schiet op doel. Sancaktar bokst de bal weg.

70e minuut.
Pfeiffer speelt de bal door. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ganske passt de bal in één keer door. Kamber is nu in balbezit. Inworp. Kamber met de inworp. Sălăjean onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kaalma is nu in balbezit. Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Maragnani passt de bal met de wreef. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Yollu probeert naar een medespeler te passen. Laboga rent richting de bal. Huygelen onderschept slim de pass. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar bokst de bal weg. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 2:2

84e minuut.
Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal rent richting de bal. Kristal passt de bal met de wreef. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 39%, SquadroneAvvoltoi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - SquadroneAvvoltoi 2:2