Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SquadroneAvvoltoi vinceremoiltricolor
532 Sp Tactiek NAZIONALE523
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 64
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Huygelen onderschept slim de pass. Truteń onderschept slim de pass. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani draait met de bal, schiet en ... Laboga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Huygelen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maragnani de bal. Maragnani passt de bal in één keer door. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pfeiffer met een snelle inworp. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Prates probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yollu kopt de bal weg. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huygelen de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sancaktar niet meer kan verder spelen. Tiitola komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani geeft een lange en hoge pass. Majsner kopt de bal weg. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Tiitola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Kicek geeft een lange en hoge pass. Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Tiitola bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Kicek speelt de bal door. Beştea met een sublieme pass. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen schiet op doel. Tiitola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 67%, vinceremoiltricolor 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - vinceremoiltricolor 0:0

46e minuut.
Kristal komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu geeft een lange en hoge pass. Ganske heeft problemen om de bal te vangen. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Tiitola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kicek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varinauskas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Majsner speelt de bal door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Barmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamber met de inworp. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 43%, vinceremoiltricolor 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - vinceremoiltricolor 0:0