Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita SS Castello
Cesarea_Dx Tactiek 4.3.2.1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Goritsas heeft problemen om de bal te vangen. Dahms rent richting de bal. Dahms geeft een lange en hoge pass. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gouveia. Apaydın moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Apaydın kan niet meer verder spelen. Sopârlă komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Soria is nu in balbezit. Soria geeft een hoge lob. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı verovert de bal door een tackle van achteren. Altınkapı passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Wandervogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Salernitano met een snelle inworp. Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone geeft een hoge lob. Goritsas springt en kopt de bal. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal geeft de bal voor. Vehkakorpi heeft problemen om de bal te vangen. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vukobratović is nu in balbezit. Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukobratović. Vukobratović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 54%, SS Castello 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - SS Castello 0:0

60e minuut.
Inworp. Iser komt het veld opgelopen. Carmenate komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Altınsoy passt de bal zonder na te denken. Vukobratović heeft problemen om de bal te vangen. Vehkakorpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vehkakorpi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraire bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas onderschept slim de pass. Goritsas schiet op doel. Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sonet speelt de bal door. Padovano geeft een hoge lob. Fraire bereikt de bal nog maar net als eerste. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sonet geeft de bal voor. Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınkapı. Altınkapı krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carosone passt de bal in één keer door. Soria rent richting de bal. Goritsas onderschept slim de pass. Goritsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Fraire kopt de bal weg. Carosone geeft de bal voor. Goritsas maakt een snoekduik en kopt de bal. Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 60%, SS Castello 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - SS Castello 0:0