Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo dhanab
Test_3 Tactiek gruchtwo
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Rako rent richting de bal. Rako geeft een hoge lob. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos draait met de bal, schiet en ... Prusik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 1:0

10e minuut.
Rako geeft een lange en hoge pass. Lantzos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alköprü. Alköprü krijgt een gele kaart. Lantzos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapiga wilt de vrije trap nemen. Alköprü controleert de bal met de borst. Prusik bokst de bal weg. Prusik probeert naar een medespeler te passen. Pikuła probeert de bal aan de voet te houden. Lantzos is nu in balbezit. Lantzos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Czapiga speelt de bal door. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako speelt de bal door. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Prusik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 2:0

15e minuut.
Czapiga probeert naar een medespeler te passen. Rako is nu in balbezit. Rako probeert naar een medespeler te passen. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapiga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lantzos is nu in balbezit. Lantzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 3:0

19e minuut.
Kesl verovert de bal door een tackle van achteren. Kesl met een sublieme pass. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos draait met de bal, schiet en ... Prusik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 4:0

20e minuut.
de Bartolo speelt de bal door. Klungelig pakt Rako de bal. Rako speelt de bal door. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Prusik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 5:0

23e minuut.
Rako is nu in balbezit. Rako passt de bal met de wreef. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos is nu in balbezit. Lantzos schiet op doel. Prusik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Czapiga rent richting de bal. Czapiga geeft een lange en hoge pass. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 6:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Kesl de bal onder controle te krijgen. Bray bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim onderschept slim de pass. Pechim geeft de bal voor. Görner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Czapiga is nu in balbezit. Czapiga geeft een lange en hoge pass. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos draait met de bal, schiet en ... Prusik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Alessandroni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rako kopt de bal weg. Stramaccioni heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 7:0

36e minuut.
Czapiga passt de bal in één keer door. Rako is nu in balbezit. Rako passt de bal zonder na te denken. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lantzos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rako geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lantzos maakt een snoekduik en kopt de bal. Prusik bokst de bal weg.

40e minuut.
de Bartolo geeft een hoge lob. Rako probeert naar een medespeler te passen. Lantzos is nu in balbezit. Lantzos haalt uit met een fantastische trap. Prusik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 8:0

44e minuut.
Kesl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nəcəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rako verovert de bal door een tackle van achteren. Rako schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 29%, dhanab 71%.
dinamo gillo - dhanab 8:0

46e minuut.
de Bartolo passt de bal met de wreef. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako passt de bal in één keer door. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 9:0

48e minuut.
Pioli geeft een lange en hoge pass. de Bartolo kopt de bal weg. Rako is nu in balbezit. Rako geeft een hoge lob. Lantzos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Czapiga probeert naar een medespeler te passen. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako passt de bal met de wreef. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ... Prusik bokst de bal weg.

53e minuut.
Kesl rent richting de bal. Kesl passt de bal zonder na te denken. Czapiga met een sublieme pass. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ... Prusik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kesl rent richting de bal. Kesl geeft een hoge lob. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 10:0

68e minuut.
Kesl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pikuła krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kesl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesl geeft de bal voor. Alköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo schiet op doel. Prusik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 11:0

80e minuut.
Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga geeft de bal voor. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo haalt uit met een fantastische trap. Prusik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 12:0

83e minuut.
Taverna geeft een lange en hoge pass. Rako rent richting de bal. Rako geeft een lange en hoge pass. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - dhanab 13:0

88e minuut.
Daar is Rako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rako passt de bal in één keer door. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo schiet op doel. Stramaccioni probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 23%, dhanab 77%.
dinamo gillo - dhanab 13:0