Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA SquadroneAvvoltoi
ctd-e Tactiek 532 Sp
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70.9 gemiddelde waardering 62
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa rent richting de bal. Sahnehäubchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sahnehäubchen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bogár geeft een lange en hoge pass. Svéd kopt de bal weg. Laboga heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar bokst de bal weg.

18e minuut.
Goldenberg rent richting de bal. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg onderschept slim de pass. Goldenberg geeft een hoge lob. Svéd maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 1:0

29e minuut.
Svéd passt de bal in één keer door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg met een sublieme pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kamber rent richting de bal. Kamber speelt de bal door. Ganske met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Kuranty bokst de bal weg. Daar is Veter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 1:1

44e minuut.
Sahnehäubchen met een sublieme pass. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft de bal voor. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 46%, SquadroneAvvoltoi 54%.
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 2:1

51e minuut.
Pfeiffer is nu in balbezit. Sahnehäubchen verovert de bal door een tackle van achteren. Sahnehäubchen met een sublieme pass. Svéd is nu in balbezit. Svéd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 3:1

52e minuut.
Znój geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamber met de inworp. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kamber met een sublieme pass. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer passt de bal met de wreef. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... Kuranty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ganske met een sublieme pass. Sahnehäubchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnehäubchen passt de bal zonder na te denken. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Sancaktar bokst de bal weg.

77e minuut.
Truteń is nu in balbezit. Truteń met een sublieme pass. Ruzsa rent richting de bal. Lukácsi is nu in balbezit. Lukácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kuranty trapt de bal weg. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 4:1

82e minuut.
Cizmă met een sublieme pass. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft een hoge lob. Tilincă maakt een snoekduik en kopt de bal. Sancaktar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Kaalma speelt de bal door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa passt de bal met de wreef. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ganske met de inworp. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Lukácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Kuranty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 4:2

87e minuut.
Sahnehäubchen onderschept slim de pass. Sahnehäubchen geeft de bal voor. Fernández de Villegas kopt de bal weg. Svéd is nu in balbezit. Svéd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Sahnehäubchen geeft de bal voor. Pfeiffer heeft problemen om de bal te vangen. Sahnehäubchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnehäubchen geeft een lange en hoge pass. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 53%, SquadroneAvvoltoi 47%.
TrInAcRiA - SquadroneAvvoltoi 4:2