Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23197
Total Confusion UTD vinceremoiltricolor
Eclipse 3ATT Tactiek NAZIONALE523
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mora Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Kristal geeft de bal voor. Lagrini probeert de bal aan de voet te houden. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ingar met een sublieme pass. Kristal rent richting de bal. Kristal passt de bal in één keer door. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:1

10e minuut.
Maragnani is nu in balbezit. Maragnani passt de bal met de wreef. Lagrini controleert de bal met de borst. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:2

12e minuut.
Barmann verovert de bal door een tackle van achteren. Mora Sánchez onderschept slim de pass. Chávez rent richting de bal. Montaner rent richting de bal. Montaner draait met de bal, schiet en ... Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kristal passt de bal in één keer door. Daar is Maragnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristal geeft de bal voor. Huygelen rent richting de bal. Huygelen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen heeft problemen om de bal te vangen. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:3

24e minuut.
Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner draait met de bal, schiet en ... Prates probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Yollu probeert naar een medespeler te passen. Huygelen rent richting de bal. Maragnani is nu in balbezit. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kristal met een snelle inworp. Barbé rent richting de bal. Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Maragnani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yollu rent richting de bal. Yollu passt de bal met de wreef. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani rent richting de bal. Maragnani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huygelen rent richting de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Kristal is nu in balbezit. Sitniewski onderschept slim de pass. Maragnani onderschept slim de pass. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huygelen heeft problemen om de bal te vangen. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:4

38e minuut.
Maragnani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen. Montaner speelt de bal door. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez passt de bal met de wreef. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Svansson rent richting de bal. Domingo rent richting de bal. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Kristal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kristal met de inworp. Barbé met een sublieme pass. Kelly rent richting de bal. Kelly draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Svansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 69%, vinceremoiltricolor 31%.
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:4

47e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romaniello. Scremato raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Domingo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chávez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kristal is nu in balbezit. Kristal geeft een lange en hoge pass. Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu geeft de bal voor. Kelly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:5

63e minuut.
Lagrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrini geeft een hoge lob. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen schiet op doel. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:6

82e minuut.
Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo met een sublieme pass. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:7

86e minuut.
Barmann onderschept slim de pass. Barmann probeert naar een medespeler te passen. Beştea speelt de bal door. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svansson met een sublieme pass. Daar is Domingo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Montaner is nu in balbezit. Waśko onderschept slim de pass. Waśko probeert naar een medespeler te passen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 61%, vinceremoiltricolor 39%.
Total Confusion UTD - vinceremoiltricolor 0:7