Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor Total Confusion UTD
NAZIONALE523 Tactiek Eclipse 3ATT
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yollu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beştea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kristal kopt de bal weg. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani passt de bal zonder na te denken. Daar is Tamayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu rent richting de bal. Paal!

19e minuut.
Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu speelt de bal door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 1:0

36e minuut.
Mora Sánchez rent richting de bal. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora Sánchez maakt een afschuwelijke overtreding. Mora Sánchez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko geeft de bal voor. Huygelen rent richting de bal. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Tamayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yollu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yollu met een snel genomen vrije trap. Maragnani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bluzmanas trapt de bal weg. Kristal speelt de bal door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 34%, Total Confusion UTD 66%.
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 2:0

52e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal zonder na te denken. Yollu rent richting de bal. Yollu draait met de bal, schiet en ... Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kristal is nu in balbezit. Kristal passt de bal met de wreef. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 3:0

68e minuut.
Beştea speelt de bal door. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Beştea rent richting de bal. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bluzmanas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 4:0

71e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Passarini bokst de bal weg.

80e minuut.
Waśko geeft een lange en hoge pass. Huygelen kopt de bal weg. Maragnani rent richting de bal. Maragnani schiet op doel. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 5:0

82e minuut.
Yollu passt de bal in één keer door. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen passt de bal met de wreef. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 6:0

83e minuut.
Maragnani passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal zonder na te denken. Huygelen rent richting de bal. Huygelen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maragnani rent richting de bal. Maragnani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 18%, Total Confusion UTD 82%.
vinceremoiltricolor - Total Confusion UTD 6:0