Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo SS Castello
Test_3 Tactiek 4_4_2_ele
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Rako passt de bal met de wreef. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga passt de bal in één keer door. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Wandervogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SS Castello 1:0

15e minuut.
Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft een hoge lob. Daar is Gennari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki rent richting de bal. Sonet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Việt Nam geeft een lange en hoge pass. Taverna is nu in balbezit. Esmendi onderschept slim de pass. Esmendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo gillo - SS Castello 1:1

21e minuut.
Sonet onderschept slim de pass. Sonet geeft de bal voor. Esmendi kopt de bal weg. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rako rent richting de bal. Rako passt de bal met de wreef. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki schiet op doel. Wandervogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SS Castello 2:1

35e minuut.
Sonet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salernitano rent richting de bal. Czapiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapiga krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Rako met een snelle inworp. Czapiga rent richting de bal. Czapiga geeft de bal voor. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 37%, SS Castello 63%.
dinamo gillo - SS Castello 2:1

46e minuut.
Valena komt het veld opgelopen. Azzario komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rako kopt de bal weg. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki rent richting de bal. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft een hoge lob. Azzario probeert naar een medespeler te passen. Salernitano rent richting de bal. Salernitano geeft de bal voor. Alessandroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo gillo - SS Castello 2:2

63e minuut.
Taverna kopt de bal weg. Czapiga rent richting de bal. Czapiga geeft een hoge lob. Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
de Bartolo geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo heeft problemen om de bal te vangen. Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomivuo onderschept slim de pass. Tuomivuo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Valena probeert naar een medespeler te passen. Esmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanella maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fontanella naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Daar is Gennari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Nam is nu in balbezit. Tuomivuo verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomivuo schiet op doel. Wandervogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SS Castello 3:2

73e minuut.
Salernitano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goritsas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Việt Nam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czapiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crawford geeft een hoge lob. Dubicki springt en kopt de bal. Wandervogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen geeft de bal voor. Rako is nu in balbezit. Rako geeft een lange en hoge pass. Tuomivuo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Azzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzario geeft een hoge lob. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Esmendi rent richting de bal. Esmendi draait met de bal, schiet en ... Alessandroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo gillo - SS Castello 3:3

90e minuut.
Azzario heeft problemen om de bal te vangen. Goritsas rent richting de bal. Met opzet legt Olivera zijn tegenspeler op de grond. Olivera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 38%, SS Castello 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo gillo - SS Castello 3:3