Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita dhanab
Milky Tactiek gruchtwo
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
62.3 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ora met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft de bal voor. Rogić is nu in balbezit. Rogić schiet op doel. Abraldes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ora met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apaydın neemt de hoekschop. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Muhić kopt de bal weg. Görner is nu in balbezit. Panucia onderschept slim de pass. Panucia geeft de bal voor. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Wierzbicki met een sublieme pass. Pikuła heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Apaydın speelt de bal door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Suárez controleert de bal met de borst. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wierzbicki geeft een hoge lob. Inworp. Ora met een snelle inworp. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izquierdo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 40%, dhanab 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - dhanab 0:0

55e minuut.
Muhić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Újhelyi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Volf probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Crainey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ora speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dhanab 1:0

68e minuut.
Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın passt de bal met de wreef. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă geeft de bal voor. Suárez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dhanab 2:0

74e minuut.
Újhelyi speelt de bal door. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki passt de bal zonder na te denken. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Ora is nu in balbezit. Ora met een sublieme pass. Daar is Obitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obitz geeft een lange en hoge pass. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dhanab 3:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sopârlă met een snelle inworp. Wierzbicki is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez draait met de bal, schiet en ... Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Volf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Görner kopt de bal weg. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - dhanab 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 38%, dhanab 62%.
Amanita - dhanab 4:0