Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhanab Amanita
gruchtwo Tactiek Cesarea_Dx
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55.1 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Dahms met een sublieme pass. Apaydın rent richting de bal. Apaydın met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Crainey bokst de bal weg.

23e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Crainey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Amanita 0:1

25e minuut.
Sighinolfi met een sublieme pass. Panucia geeft een hoge lob. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović schiet op doel. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Volf heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Volf ... Strafschop! Suárez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suárez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Suárez stond buitenspel. Wierzbicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zwartkruis kopt de bal weg. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms passt de bal met de wreef. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın geeft de bal voor. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Amanita 0:2

44e minuut.
Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła begaat een overtreding. Vukobratović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sopârlă met een snel genomen vrije trap. Wierzbicki heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 56%, Amanita 44%.
dhanab - Amanita 0:2

47e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wierzbicki. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suárez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Wierzbicki is nu in balbezit. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apaydın geeft een hoge lob. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Amanita 0:3

50e minuut.
Madrigal geeft een hoge lob. Vukobratović kopt de bal weg. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fugazza met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Carmenate komt het veld opgelopen. Soria komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dahms is nu in balbezit. Dahms met een sublieme pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın geeft de bal voor. Suárez springt en kopt de bal. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Amanita 0:4

70e minuut.
Klungelig pakt Sopârlă de bal. Muhić bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhić geeft een lange en hoge pass. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sopârlă geeft een hoge lob. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wierzbicki. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suárez wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dahms is nu in balbezit. Dahms passt de bal met de wreef. Apaydın speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pikuła met een sublieme pass. Fugazza geeft een lange en hoge pass. Daar is Carmenate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogić rent richting de bal. Rogić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abraldes trapt de bal weg van het doel. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - Amanita 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 48%, Amanita 52%.
dhanab - Amanita 0:5