Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita Total Confusion UTD
Milky_Sx Tactiek Eclipse 3ATT
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 52.4
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft een lange en hoge pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 1:0

3e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Barbé rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez draait met de bal, schiet en ... Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ingorov neemt vlug de vrije trap. Montaner is nu in balbezit. Madrigal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madrigal krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Klungelig pakt Montaner de bal. Chávez rent richting de bal. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Panucia is nu in balbezit. Panucia geeft een hoge lob. Suárez kopt de bal weg. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 2:0

15e minuut.
Sitniewski kopt de bal weg. Mora Sánchez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apaydın. Apaydın krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mora Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Sitniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 2:1

18e minuut.
Sitniewski geeft de bal voor. Madrigal is nu in balbezit. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - Total Confusion UTD 2:2

25e minuut.
Klungelig pakt Madrigal de bal. Tamayo geeft een hoge lob. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 3:2

34e minuut.
Ingorov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Montaner kopt de bal weg. Klungelig pakt Chávez de bal. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chávez rent richting de bal. Altınkapı geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 4:2

39e minuut.
Ora rent richting de bal. Ora geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 5:2

40e minuut.
Lagrini passt de bal zonder na te denken. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă begaat een overtreding. Sopârlă krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ora passt de bal in één keer door. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez schiet op doel. Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 5:3

42e minuut.
Altınkapı passt de bal met de wreef. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft de bal voor. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Passarini probeert naar een medespeler te passen. Scremato kopt de bal weg. Montaner rent richting de bal. Montaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 5:4

45e minuut.
Dahms komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 39%, Total Confusion UTD 61%.
Amanita - Total Confusion UTD 5:4

46e minuut.
Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia geeft een lange en hoge pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 6:4

48e minuut.
Domingo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Albu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Apaydın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mora Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Apaydın geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 7:4

62e minuut.
Scremato rent richting de bal. Soria met een sublieme pass. Montaner rent richting de bal. Montaner draait met de bal, schiet en ... Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Suárez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barbé maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Montaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaner draait met de bal, schiet en ... Abraldes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 7:5

70e minuut.
Feliú met een sublieme pass. Altınkapı probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă is nu in balbezit. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Altınkapı speelt de bal door. Apaydın rent richting de bal. Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ingorov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apaydın geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ingorov kopt de bal weg. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Ora rent richting de bal. Ora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Passarini met een sublieme pass. Mora Sánchez kopt de bal weg. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft de bal voor. Montaner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Montaner kopt de bal weg. Scremato is nu in balbezit. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scremato rent richting de bal. Scremato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 7:6

89e minuut.
Ora met een sublieme pass. Ingorov onderschept slim de pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Total Confusion UTD 8:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 29%, Total Confusion UTD 71%.
Amanita - Total Confusion UTD 8:6