Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18775
Total Confusion UTD Amanita
Eclipse Tactiek Cesarea_Dx
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.5 gemiddelde waardering 66.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Obitz onderschept slim de pass. Obitz passt de bal in één keer door. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Passarini met een sublieme pass. Albu is nu in balbezit. Obitz geeft een hoge lob. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Bărzoi kopt de bal weg. Lagrini heeft problemen om de bal te vangen. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Scremato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panucia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın geeft een hoge lob. Vukobratović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Apaydın is nu in balbezit. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın schiet op doel. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Amanita 0:1

42e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın speelt de bal door. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Amanita 0:2

44e minuut.
Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft een lange en hoge pass. Lagrini rent richting de bal. Vukobratović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukobratović schiet op doel. Passarini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 66%, Amanita 34%.
Total Confusion UTD - Amanita 0:2

47e minuut.
Panucia geeft de bal voor. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bluzmanas met een sublieme pass. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı passt de bal in één keer door. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaydın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă met een sublieme pass. Apaydın geeft de bal voor. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Passarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ingorov de bal onder controle te krijgen. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın passt de bal met de wreef. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Amanita 0:3

69e minuut.
Mora Sánchez geeft een lange en hoge pass. Panucia controleert de bal met de borst. Panucia probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Iser is nu in balbezit. Iser geeft een hoge lob. Altınkapı rent richting de bal. Altınkapı geeft een hoge lob. Vukobratović krijgt zijn hoofd ertegen. Passarini bokst de bal weg.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Bărzoi de bal onder controle te krijgen. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın passt de bal zonder na te denken. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović schiet op doel. Passarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukobratović is nu in balbezit. Lagrini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukobratović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vukobratović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Amanita 0:4

83e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Lagrini geeft de bal voor. Altınkapı kopt de bal weg. Suárez controleert de bal met de borst. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Passarini bokst de bal weg.

87e minuut.
Apaydın passt de bal zonder na te denken. Lagrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukobratović schiet op doel. Passarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - Amanita 0:5

89e minuut.
Mora Sánchez is nu in balbezit. Mora Sánchez geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 70%, Amanita 30%.
Total Confusion UTD - Amanita 0:5