Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo gillo SquadroneAvvoltoi
Test_3 Tactiek 532 Sp
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Dubicki probeert naar een medespeler te passen. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako speelt de bal door. Klungelig pakt Dubicki de bal. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dubicki is nu in balbezit. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Majsner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rako geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber speelt de bal door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Alessandroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:1

15e minuut.
Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer passt de bal zonder na te denken. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer probeert naar een medespeler te passen. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft een hoge lob. Lukácsi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:2

24e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal zonder na te denken. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moas met een snelle inworp. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft de bal voor. Ruzsa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pfeiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Pfeiffer geeft een hoge lob. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... Alessandroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:3

41e minuut.
Czapiga met een sublieme pass. Rako is nu in balbezit. Rako met een sublieme pass. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 53%, SquadroneAvvoltoi 47%.
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:3

46e minuut.
Tarquini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Caporale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukácsi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taverna. Lukácsi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamber wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:4

54e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel. Alessandroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:5

61e minuut.
Tarquini onderschept slim de pass. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber passt de bal zonder na te denken. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bray de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamber zal de hoekschop nemen. Lukácsi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rako speelt de bal door. Czapiga rent richting de bal. Czapiga passt de bal zonder na te denken. Daar is Dubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Alessandroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:6

84e minuut.
Ruzsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Crawford de bal. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Lukácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alessandroni trapt de bal weg van het doel. Rako bereikt de bal nog maar net als eerste. Rako geeft de bal voor. Tuomivuo springt en kopt de bal. Sancaktar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga passt de bal in één keer door. Rako is nu in balbezit. Rako geeft de bal voor. Tuomivuo springt en kopt de bal. Sancaktar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 53%, SquadroneAvvoltoi 47%.
dinamo gillo - SquadroneAvvoltoi 0:6