Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhanab vinceremoiltricolor
gruchtwo Tactiek NAZIONALE523
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 61.1
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Stasiak is nu in balbezit. Kristal onderschept slim de pass. Kristal passt de bal zonder na te denken. Yollu rent richting de bal. Yollu schiet op doel. Crainey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Stasiak begaat een overtreding. Yollu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kristal met een snel genomen vrije trap. Huygelen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Volf geeft een lange en hoge pass. Rogić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sălăjean. Sălăjean krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stasiak geeft een hoge lob. Görner rent richting de bal. MacCurrach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Görner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Újhelyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Volf verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varinauskas met een snelle inworp. Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft de bal voor. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Huygelen is nu in balbezit. Huygelen passt de bal in één keer door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu verovert de bal door een tackle van achteren. Yollu schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Crainey trapt de bal weg. Escartín kopt de bal weg. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhanab - vinceremoiltricolor 1:0

43e minuut.
Wierzbicki controleert de bal met de borst. Yollu onderschept slim de pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wierzbicki de bal. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 58%, vinceremoiltricolor 42%.
dhanab - vinceremoiltricolor 1:0

73e minuut.
Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dhanab - vinceremoiltricolor 1:1

74e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Varinauskas de bal onder controle te krijgen. Huygelen rent richting de bal. Huygelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhanab 59%, vinceremoiltricolor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dhanab - vinceremoiltricolor 1:1