Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor dhanab
NAZIONALE523 Tactiek gruchtwo
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
63.4 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Pikuła onderschept slim de pass. Pikuła geeft een hoge lob. Rogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogić haalt uit met een fantastische trap. Prates werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dhanab 0:1

17e minuut.
Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yollu zal de hoekschop nemen. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - dhanab 1:1

22e minuut.
Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani passt de bal zonder na te denken. Huygelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dhanab 2:1

23e minuut.
Escartín met de inworp. Muhić bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waśko krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Waśko rent richting de bal. Klungelig pakt Beştea de bal. Stasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Stasiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 40%, dhanab 60%.
vinceremoiltricolor - dhanab 2:1

53e minuut.
Romîndaş probeert naar een medespeler te passen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huygelen rent richting de bal. Huygelen haalt uit met een fantastische trap. Crainey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dhanab 3:1

65e minuut.
Wierzbicki passt de bal zonder na te denken. Sighinolfi met een sublieme pass. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dhanab 4:1

73e minuut.
Maragnani rent richting de bal. Kristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beştea de bal. Beştea schiet op doel. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Wierzbicki speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal in één keer door. Huygelen is nu in balbezit. Huygelen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Escartín probeert naar een medespeler te passen. Muhić met een sublieme pass. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis schiet op doel. Prates probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Volf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu verovert de bal door een tackle van achteren. Yollu passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Yollu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maragnani springt en kopt de bal. Crainey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huygelen probeert de bal met de borst te controleren. Huygelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - dhanab 5:1

83e minuut.
Kristal passt de bal met de wreef. Maragnani rent richting de bal. Maragnani passt de bal in één keer door. Rogić is nu in balbezit. Rogić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Volf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wierzbicki. Wierzbicki krijgt een gele kaart. Yollu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beştea wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crainey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 31%, dhanab 69%.
vinceremoiltricolor - dhanab 5:1