Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SquadroneAvvoltoi Amanita
532 Sp Tactiek Cesarea_Sx
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Kamber passt de bal zonder na te denken. Daar is Truteń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ora verovert de bal door een tackle van achteren. Ora geeft een lange en hoge pass. Suárez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pfeiffer met de inworp. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Amanita 1:0

14e minuut.
Ganske speelt de bal door. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukácsi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa probeert naar een medespeler te passen. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Amanita 2:0

16e minuut.
Obitz rent richting de bal. Obitz passt de bal in één keer door. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft de bal voor. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altınkapı de bal. Altınkapı speelt de bal door. Apaydın geeft een hoge lob. Suárez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Ora is nu in balbezit. Ora passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kamber rent richting de bal. Feliú begaat een overtreding. Kamber raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Panucia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Abraldes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Lukácsi kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Amanita 3:0

40e minuut.
Fernández de Villegas met een sublieme pass. Lukácsi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrigal. Madrigal krijgt een gele kaart. Lukácsi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi haalt uit met een fantastische trap. Abraldes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 47%, Amanita 53%.
SquadroneAvvoltoi - Amanita 3:0

46e minuut.
Dahms komt het veld opgelopen. Rivas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ora is nu in balbezit. Ora geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández de Villegas de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal zonder na te denken. Ora is nu in balbezit. Ora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Truteń de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ganske met een sublieme pass. Klungelig pakt Kamber de bal. Kamber probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Amanita 4:0

89e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Apaydın geeft een hoge lob. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 58%, Amanita 42%.
SquadroneAvvoltoi - Amanita 4:0