Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amanita SquadroneAvvoltoi
Cesarea_Dx Tactiek 532 Sp
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 60.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Vukobratović verovert de bal door een tackle van achteren. Moas onderschept slim de pass. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez draait met de bal, schiet en ... Sancaktar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Majsner passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pfeiffer de bal onder controle te krijgen. Altınkapı met een sublieme pass. Vukobratović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Altınkapı probeert naar een medespeler te passen. Apaydın rent richting de bal. Apaydın passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar bokst de bal weg.

18e minuut.
Madrigal speelt de bal door. Apaydın is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganske. Apaydın is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apaydın komt bij de bal en schiet. Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dahms is nu in balbezit. Dahms geeft de bal voor. Vukobratović kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Fernández de Villegas onderschept slim de pass. Pfeiffer probeert naar een medespeler te passen. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft een hoge lob. Ruzsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Apaydın passt de bal zonder na te denken. Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms passt de bal met de wreef. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı passt de bal in één keer door. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Obitz is nu in balbezit. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - SquadroneAvvoltoi 0:1

44e minuut.
Panucia onderschept slim de pass. Panucia geeft de bal voor. Inworp. Kamber met de inworp. Pfeiffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 44%, SquadroneAvvoltoi 56%.
Amanita - SquadroneAvvoltoi 0:1

49e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majsner. Majsner krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dahms speelt de bal door. Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Abraldes probeert naar een medespeler te passen. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ganske met een sublieme pass. Apaydın rent richting de bal. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar bokst de bal weg. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... Sancaktar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - SquadroneAvvoltoi 1:1

70e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı geeft een hoge lob. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sancaktar met een harde bal richting middenveld. Pfeiffer kopt de bal weg. Kamber rent richting de bal. Kamber geeft de bal voor. Lukácsi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - SquadroneAvvoltoi 1:2

79e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Laboga heeft problemen om de bal te vangen. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft een hoge lob. Rivas speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Apaydın rent richting de bal. Met opzet legt Kaalma zijn tegenspeler op de grond. Apaydın raakt geblesseerd tijdens het duel. Apaydın zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suárez springt en kopt de bal. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Laboga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apaydın met de inworp. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Sancaktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - SquadroneAvvoltoi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 44%, SquadroneAvvoltoi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - SquadroneAvvoltoi 2:2